Monday, 9 May 2011

Trend baru tindik korset pada tubuh

Assalamualaikum wbt semua...:)
Macam2 trend orang2 zaman sekarang...yg sy nak cerita ni, trend tindik korset pada tubuh. Pelik2 ye trend sekarang, tindik korset pun ada org nak buat...bukannye cantik pun kalau kita tengok...Benda ni berlaku di London. Kat bawah ni saya copy ceritanya dari Kosmo!Online...


BENTUK korset yang ditindik dekat leher.

LONDON - Korset yang ditindik pada kulit badan merupakan trend terbaharu yang diminati oleh golongan muda bagi menggantikan tatu.
Kos untuk menindik beberapa subang pada tubuh untuk meletakkan reben yang dijadikan korset itu melibatkan kos sehingga £300 (RM1,473).
Bagaimanapun, seorang doktor bedah memberi amaran bahawa korset itu akan menyebabkan parut pada badan buat seumur hidup dan jangkitan kuman.
Korset itu ditindik di bahagian belakang badan, tulang rusuk dan leher namun parut akan muncul dalam tempoh beberapa minggu.
Bagaimanapun, seorang wanita yang menawarkan perkhidmatan itu di Southampton, Laura Hunt berkata: "Ia tidak berbahaya kerana subang yang ditindik itu di permukaan tubuh dan tidak terlalu dalam." - Agensi

1 comment:

  1. salam..

    esuk2 tgk ler...ada la orang malaysia yang ikut...sama ler cam gejala punk dulu

    entry: Convert PDF File To JPEG File Using Online Services

    ReplyDelete